Lastbilsverkstad i Örebro

NTB SERVICE ÖREBRO

Vi är det självklara valet som din lastbilsverkstad

Tjänster

NTB Service AB Örebro är placerade centralt i Sverige precis där E18/20 delar sig med E18 mot Oslo/Stockholm och E20 Göteborg, Malmö/Stockholm. NTB Service är lätt att komma till precis intill motorvägen. Vårt mål är alltid att ge kunden bästa möjliga service samt vara tydliga i vår kommunikation. Vi är väl insatta i Wabco och knorrsystem och utför bland annat fullservice och reparationer av fordon i form av smörjning, bromsrenovering, bromsparametrering, hjullagerbyte, axelrenovering/byte, chassisvetsning, felsökning och el-reparationer av alla de slag mm. Vi utför besiktning, felsökning och reparation av din färdskrivare vare sig den är analog, digital eller en smart digital färdskrivare.

Vi har mångårig erfarenhet av de flesta påbyggnationer och utför alla typer av plast och glasfiberarbeten i samband med reparationer av skador i och på skåpbyggnationer, utan att hållfasthet eller isolationsvärden försämras efter reparation. Vi reparerar allt från små skador på några cm till totalhaverier efter höjdskador eller dikeskörning mm. Vi lackerar alla reparationer i egen lackeringshall. Vi har ett mångårigt samarbete med samtliga försäkringsbolag för att underlätta och effektivisera hanteringen om olyckan varit framme. Vi finns här för dig och hjälper dig med dina besiktningstvåor och släcker dessa efter utfört arbete.

Om NTB i Örebro

NTB Service i Örebro

Är ni i behov av en lastbilsverkstad i Örebro? Vi har en prisvärd verkstad i Örebro ni kan lita på och känna er säkra med. I vår välutrustade lastbilsverkstad i Örebro har vi erfaren personal och när ni lämnar in er lastbil eller släpvagn hos oss för service eller reparation kan ni känna er trygga. Vi ser till att ni blir nöjda efter att fordonet blivit omskött hos oss i vår verkstad i Örebro.

Nöjda kunder på vår verkstad i Örebro

Vi på NTB Service är märkesoberoende och hjälper alla. Vi tillhandahåller högkvalitativa reservdelar och tar hand om ert fordon så att ni kan fortsätta köra tryggt på vägarna oavsett påbyggarfabrikat, eller annan leverantör.

Märkesoberoende verkstad i Örebro

Vi på NTB Service är märkesoberoende och hjälper alla. Vi tillhandahåller högkvalitativa reservdelar och tar hand om ert fordon så att ni kan fortsätta köra tryggt på vägarna.

Nöjda kunder på vår verkstad i Örebro

Vi har sedan många år tillbaka hjälpa nöjda kunder med deras lastbilar på NTB Service i Örebro. Detta har lett till att vi har 40 års erfarenhet inom branschen. Verksamheten på NTB Service i Örebro är i högsta grad allround. På NTB Service utförs de allra flesta typer av arbeten på transportfordon och dess påbyggnationer.

NTB utför även ”Besiktningsservice” där vi besiktar, reparerar och släcker eventuella besiktnings 2:or så kunden kan hämta ett färdigt fordon. NTB Service utför skåp-, chassireparationer och lackering. Vi utför allt från enklare elfel till totalhaveri. NTB gör alltså allt från att byta ventiler i däcken till att reparera stora brandskador eller dikeskörningar. NTB Service servar, underhåller och reparerar lätta och tunga lastbilar, små och stora skåpbilar, bussar och specialbyggda fordon.

Våra kunder kommer till oss när de har bekymmer, behöver service, justering, reparation eller översyn. Utöver ordinarie reparationer mot företagskunder så tar vi emot och sköter försäkringsärenden på både nationella och internationella fordon.

Vi vill att ni ska köra tryggt och säkert på vägarna.

Vi brinner för nöjda kunder & hög servicekänsla

Vi utför alla förekommande skåpreparationer och ombyggnationer

Galleri

En inblick i vår vardag

Kontakta NTB Service i Örebro

Du kan kontakta oss direkt via våra kontaktuppgifter eller använda formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.

Ring eller mejla
Tel: 019-270751
E-post: orebro@ntbservice.se

Vägbeskrivning till oss
Namn *
E-post *
Meddelande *
Typ av ärende