Lastbilsverkstad i Malmö

NTB SERVICE MALMÖ

Vi är det självklara valet som din lastbilsverkstad

Tjänster

NTB Service AB Malmö öppnade sina portar i mitten av 90-talet som Norfrig service på Lodgatan i Malmö hamn som en servicepunkt för alla typer av skåpsbyggnationer på fordon. 2009 flyttade verksamheten från Lodgatan till Arlövsvägen 7B där vi fortfarande är belägna. Verkstaden är och har alltid varit märkesoberoende vilket gett oss en bred kunskapsbank i företaget på alla typer av skåpbyggnationer. Företaget utför alla förekommande skåpreparationer och ombyggnationer allt ifrån små skador till uppbyggnad av hela skåp efter större skador, samt överflyttning av hela byggnationer på chassin.

Reparationer av skador i och på skåpbyggnationer utan att hållfasthet eller isolationsvärden försämras efter reparation är vår specialitet. En av NTB Service AB:s grundläggande verksamheter är att hantera försäkringsärenden när bil eller släp behöver repareras efter alla typer av skador som inbrott, påkörningar, olyckor eller dikeskörningar mm. Vi återställer fordonen till sitt ursprungliga skick och utför alla typer av reparationsarbete samt lackering i egen regi. Vi utför även chassijobb, som smörjning, reparation och service av liftar, bromsrenovering, elfelsökning, bälgbyten och mycket mer. Vi är centralt placerade i Malmö mellan Malmöcity, Arlöv och hamnen vi ligger på Arlövsvägen 7B med bra anslutning till både E6, och E22.

Om NTB i Malmö

Om NTB i Malmö

Är ni i behov av en verkstad för erat transportfordon i Malmö? Vi har en professionell verkstad i Malmö ni kan lita på och känna er säkra med. I vår välutrustade verkstad i Malmö har vi erfaren personal och när ni lämnar in ert fordon hos oss för service eller reparation kan ni känna er trygga. Vi ser till att ni blir nöjda efter att fordonet blivit omskött hos oss i vår verkstad i Malmö.

Det är viktigt att med jämna mellanrum se över skåpbyggnationer och liftar mm, detta för att hålla ett gott skick och säker drift längre. Vi rekommenderar er att komma in till vår verkstad i Malmö för att se över hur vi kan hjälpa er med just era fordon.

Nöjda kunder på vår verkstad i Malmö

Vi har sedan många år tillbaka hjälpt nöjda kunder med deras transportfordon. Detta har lett till att vi har många års erfarenhet inom branschen. Här hjälper vi er med bland annat chassiservice, skåpbilsservice, större reparationer och mycket mer. Vi vill att ni ska köra tryggt och säkert på vägarna.

Märkesoberoende verkstad i Malmö

Vi på NTB Service är märkesoberoende och hjälper alla. Vi tillhandahåller högkvalitativa reservdelar och tar hand om ert fordon så att ni kan fortsätta köra tryggt på vägarna.

Vi brinner för nöjda kunder & hög servicekänsla

Vi utför alla förekommande skåpreparationer och ombyggnationer

Galleri

En inblick i vår vardag

Kontakta NTB Service i Malmö

Du kan kontakta oss direkt via våra kontaktuppgifter eller använda formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.

Ring eller mejla
Tel: 040-18 34 75
E-post: malmo@ntbservice.se

Vägbeskrivning till oss
Namn *
E-post *
Meddelande *
Typ av ärende