Reparatör NTB Malmö

Sista ansökningsdag
2024-06-30
Plats
Arlövsvägen 7B, Malmö

Reparatör NTB Malmö

OM OSS

Vill du vara en del av ett redan framgångsrikt team där vi blickar framåt och tillsammans arbetar för att ge våra kunder bästa tänkbara service? Välkommen till NTB i Malmö!

Vi är en märkesoberoende verkstad och utför skåpreperationer och ombyggnationer i bred range och gör allt från reparationsarbete till lackering. Försäkringsärenden när bil eller släp repareras efter olyckor, skador eller inbrott är en stor del av vår verksamhet där vårt uppdrag är att återställa fordonet till ursprungligt skick.

Löpande utför vi även chassijobb, som exempelvis smörjning, bälgbyte, elfelsökning och service av liftar och bromsar. Samt allt däremellan!

Du hittar oss centralt i Malmö på Arlövsvägen 7b med bra anslutning till både E6 och E22.

OM TJÄNSTEN

Som reparatör hos oss måste du kunna samarbeta i lag med andra eller helt självständigt beroende på vad som är på agendan för dagen.

Huvudsysselsättningen är reparation av tunga fordon med allt vad gäller påbyggnationer och alla typer av plast och glasfiberarbeten i samband med reparationer av skador i och på skåpbyggnationer.
Du kommer jobba med allt från små skador på några cm till uppbyggnad av hela skåp efter större skador som dikeskörning eller höjdskador mm.

Du kommer även jobba med överflyttning av hela byggnationer, felsökning och reparation av elsystem och chassikomponenter samt montering av nya detaljer och ombyggnation eller anpassning av fordon.
Allt ut efter våra kunders önskemål.

Vårt mål är alltid att ge kunden bästa möjliga service samt vara tydliga i vår kommunikation.

Vi arbetar som ett lag och utvecklar löpande NTB som företag och arbetsplats.

DIN PROFIL

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang. Du strävar efter att leverera ett gott och effektivt resultat genom att du lägger ner tid, energi och prioriterar dina arbetsuppgifter.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha både kunskaper och dokumenterad erfarenhet från arbete med påbyggnationer. Utbildning är meriterande men ej krav om du har fått motsvarande kunskaper genom tidigare yrkeserfarenheter. Du är självgående i ditt arbete, har en positiv attityd och vill utvecklas tillsammans med NTB samt skapa en god laganda på vår arbetsplats! Du behärskar svenska utan problem i både tal och skrift.

OMFATTNING: 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Har du frågor, funderingar eller nyfiken på tjänsten är du varmt välkommen att kontakta platschef Jim Seger på jim@ntbservice.se eller telefon 040 183475

Ansök till tjänsten

Du är välkommen att besöka oss på plats eller ansök genom att kontakta oss nedan

jim@ntbservice.se

+4640 183475