Montör NTB Örebro

Sista ansökningsdag
2024-02-29
Plats
Örebro

OM FÖRETAGET

Nordic Truck Bodies Örebro har sedan många år tillbaka hjälpt nöjda kunder med deras lastbilar. Verksamheten på NTB Service i Örebro är i högsta grad allround. Här utförs de allra flesta typer av arbeten på transportfordon och dess påbyggnationer. NTB utför även besiktningsservice där de besiktar, reparerar och släcker eventuella besiktnings 2:or så kunden kan hämta ett färdigt fordon. NTB Service utför skåp-, chassireparationer och lackering. De utför allt från enklare elfel till totalhaveri. NTB gör alltså allt från att byta ventiler i däcken till att reparera stora brandskador eller dikeskörningar. NTB Service servar, underhåller och reparerar lätta och tunga lastbilar, små och stora skåpbilar, bussar och specialbyggda fordon. Vi har även en nyproduktionsavdelning där vi monterar ihop nya efterfordon till vårat syskonbolag PLS.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu fler medarbetare som vill ta sig ann nya utmaningar. Som montör kommer du att utföra allt ifrån start till klart i monteringen av ett nytt släpfordon. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter med allt från att borra hål, montera lampor och montera hela skåpsidor och tak.

I dina arbetsuppgifter ingår även att självständigt kunna genomföra dina arbetsdagar och ta initiativ till att utveckla ditt arbete.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER

Vi söker dig som har en erfarenhet av att jobba som montör, reparatör, snickare, plåtslagare eller liknande tjänster.

Du är en social lagspelare som uppskattar att ingå i ett team samtidigt som du kan driva ditt eget arbete framåt. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad samt har hög arbetsmoral. Du har en utpräglad känsla för kundens behov och önskemål.

-Truck-, travers- och liftkort är meriterande

-Erfarenhet av svetsning är meriterande

-Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

INFORMATION OCH KONTAKT

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Örebro. Arbetstiderna är 7-16 måndag till fredag.

Tillträde enligt överenskommelse.Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Har du frågor, funderingar eller nyfiken på tjänsten är du varmt välkommen att kontakta arbetsledare Johannes Kohl på jk@ntbservice.se eller telefon 019-270751

Ansök till tjänsten

Du är välkommen att besöka oss på plats eller ansök genom att kontakta oss nedan

jk@ntbservice.se