Mekaniker NTB Örebro

Sista ansökningsdag
2023-12-22
Plats
Pikullagatan 1, Örebro

OM FÖRETAGET
Nordic Truck Bodies Örebro har sedan många år tillbaka hjälpt nöjda kunder med deras lastbilar. Verksamheten på NTB Service i Örebro är i högsta grad allround. Här utförs de allra flesta typer av arbeten på transportfordon och dess påbyggnationer.

NTB utför även besiktningsservice där de besiktar, reparerar och släcker eventuella besiktnings 2:or så kunden kan hämta ett färdigt fordon. NTB Service utför skåp-, chassireparationer och lackering. De utför allt från enklare elfel till totalhaveri. NTB gör alltså allt från att byta ventiler i däcken till att reparera stora brandskador eller dikeskörningar. NTB Service servar, underhåller och reparerar lätta och tunga lastbilar, små och stora skåpbilar, bussar och specialbyggda fordon.

Kunder kommer hit när de har bekymmer, behöver service, justering, reparation eller översyn.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu fler erfarna fordonsmekaniker som vill ta sig ann nya utmaningar. Som fordonsmekaniker kommer du att utföra service och reparationer på framförallt lastbilar.

I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter med allt från enklare service till kvalificerad felsökning, diagnos och reparationer.

I dina arbetsuppgifter ingår även att självständigt kunna genomföra din arbetsdagar och ta initiativ till att utveckla ditt arbete.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER
Vi söker dig som har en fordonsutbildning och/eller har hunnit skaffa dig flera års erfarenhet i branschen. Du bör känna dig bekväm och kunnig i din roll som mekaniker och ha en bra erfarenhet från problemlösning och felsök. Du bör vara hungrig och sugen på att utvecklas i din yrkesroll.

Du är en social lagspelare som uppskattar att ingå i ett team samtidigt som du kan driva ditt eget arbete framåt.
Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad samt har hög arbetsmoral. Du har en utpräglad känsla för kundens behov och önskemål.

-B-körkort krävs för tjänsten. Meriterande med C-kort.
-Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

INFORMATION OCH KONTAKT
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Örebro. Arbetstiderna är 7-16 måndag till fredag.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt.
Har du frågor, funderingar eller nyfiken på tjänsten är du varmt välkommen att kontakta platschef Anders Helgarson på ah@ntbservice.se eller telefon 019-270751

Ansök till tjänsten

Maila din ansökan till e-postadressen nedan. Inkludera CV & personligt brev. Vi ser fram emot din ansökan!

ah@ntbservice.se