Lackerare NTB Malmö

Sista ansökningsdag
2024-03-31
Plats
Malmö

Billackerare NTB Malmö

OM OSS

Vill du vara en del av ett redan framgångsrikt team där vi blickar framåt och tillsammans arbetar för att ge våra kunder bästa tänkbara service? Välkommen till NTB i Malmö!

Vi är en märkesoberoende verkstad och utför skåpreperationer och ombyggnationer i bred range och gör allt från reparationsarbete till lackering. Försäkringsärenden när bil eller släp repareras efter olyckor, skador eller inbrott är en stor del av vår verksamhet där vårt uppdrag är att återställa fordonet till ursprungligt skick.  

Löpande utför vi även chassijobb, som exempelvis smörjning, bälgbyte, elfelsökning och service av liftar och bromsar. Samt allt däremellan!

Du hittar oss centralt i Malmö på Arlövsvägen 7b med bra anslutning till både E6 och E22.

 

OM TJÄNSTEN

I din roll som billackerare arbetar du tillsammans med dina kollegor på vår anläggning och utför alla förekommande uppgifter inom billackering. Det innebär förarbete, lackering samt avsyn och justering. Du utför slipning, maskering, spackling och lackering och säkerställer att arbetet blir fackmannamässigt utfört. Även montering och demontering av fordons yttre delar, (exempelvis strålkastare, stötfångare och yttre höljen).

Du rapporterar till verkstadschefen. Vi arbetar som ett lag och utvecklar löpande NTB som företag och arbetsplats.

DIN PROFIL

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang. Du strävar efter att leverera ett gott och effektivt resultat genom att du lägger ner tid, energi och prioriterar dina arbetsuppgifter.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha både kunskaper och dokumenterad erfarenhet från lackering.  Utbildning är meriterande men ej krav om du har fått motsvarande kunskaper genom tidigare yrkeserfarenheter. Du är självgående i ditt arbete, har en positiv attityd och vill utvecklas tillsammans med NTB samt skapa en god laganda på vår arbetsplats! Du behärskar svenska utan problem i både tal och skrift.

OMFATTNING: 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansök till tjänsten

Du är välkommen att besöka oss på plats eller ansök genom att kontakta oss nedan

jim@ntbservice.se

040 183475